Onze webshop is nog in aanbouw, je ontvangt een orderbevestiging met transportkosten van ons.

Ga direct naar onze merken

Filter op categorie

Merk: Sunova Solar

Toont alle 2 resultaten

Sunova Solar, opgericht in 2016, is een leverancier van geïntegreerde systeemoplossingen die zich richt op R&D en productie van gedistribueerde zonneproducten voor de wereld en de ontwikkeling van PV-systemen.
Momenteel heeft het bedrijf meer dan 100 toonaangevende partners in meer dan 20 landen en regio’s over de hele wereld. Voor Europa, Latijns-Amerika, Zuidoost-Azië en andere opkomende fotovoltaïsche markten heeft de jaarlijkse cumulatieve verzending meer dan 1 GW bereikt.

Momenteel heeft Sunova een fabriek in China en bouwt het extra productielijnen en een fabriek in Vietnam. Deze locaties zullen naar verwachting in het eerste kwartaal van 2023 in gebruik worden genomen en het bedrijf zal naar verwachting tegen de tweede helft van 2023 een volledig operationeel vermogen van 3 GW aan PV-modules hebben.

Sunova heeft momenteel vestigingen of kantoren in verschillende landen, waaronder Duitsland, Brazilië, Polen, Nederland, Oekraïne, Mexico en Vietnam. Het bedrijf heeft ook meer dan 100 toonaangevende partners in meer dan 20 landen en regio’s over de hele wereld. Sinds juni 2022 heeft Sunova bijna 2 GW aan zonnepanelen verzonden.