Onze webshop is nog in aanbouw, je ontvangt een orderbevestiging met transportkosten van ons.

Ga direct naar onze merken

Filter op categorie

Solarday is een Italiaanse fabrikant van fotovoltaïsche panelen, gevestigd in Lombardije. Het bedrijf is opgericht door een groep professionals die hun technische en marktkennis bundelden om een betrouwbaar bedrijf te creëren. Sinds de introductie van de eerste “Conto Energia” heeft Solarday zich gericht op de Italiaanse markt, maar in 2018 is het bedrijf begonnen met de internationale expansie naar de Europese markten.

Solarday is gespecialiseerd in hoogwaardige producten en op maat gemaakte PV-oplossingen. Het bedrijf produceert fotovoltaïsche panelen voor een breed scala aan toepassingen, zoals voor huizen, bedrijven en organisaties. Daarbij richt Solarday zich op kwaliteit en maatwerk om oplossingen te bieden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van klanten.

Het productassortiment van Solarday is breed, volledig en kwalitatief hoogstaand. Het bedrijf biedt verschillende technologieën en designs, zodat er voor elke behoefte aan stroom een passende oplossing is. Solarday heeft een sterke focus op duurzaamheid en draagt bij aan de ontwikkeling van hernieuwbare energie.